Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6066 niezalogowanych)
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
Wystarczy mi tylko adres email firmy ktora potrzebuje pracownikow reszte sobie sam zalatwie wszystkie pozwolenia i wgl. Prosze tylko o adres email
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
Mieszkanie bede mial zalatwione u norwega ktory jest znajomym znajomego mamy chodzi tylko o robote a w polsce pracuje juz 3 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
Jak nie chcecie pomoc to powiedzcie a nie ciśniecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
szybko poszło no to co masz do zaoferowania dla Twojego przyszłego pracodawcy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
A co ty sie tak wypytujesz jak i tak nie pomozesz zreszta tak jak większość choc sa wyjatki bo nikt nie rozumie tego ze potrzebuje kasy aby pomoc mamie wy chyba myślicie ze ja tam lece bo niby duze zarobki wiem ze tam jest wszystko drogie ale mimo wszystko mogl bym wiecej dawac mamie niz jak bym wyjechal do Niemiec ktorych nie nawidze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
Znajomy mieszka w Stavenger cv bede mial juz jutro a robote chce od sierpnia tylko na razie sie rozgladam zeby pozniej nie bylo za pozno . A gdybys do mnie przyszedl i by ci zalezalo tak jak mnie teraz napewno bym ci pomogl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
jak byś miał trochę oleju w głowie to zdał byś sobie sprawę że każdy kto tu pisze już Ci pomaga, jak się jasta jutro obudzi i to przeczyta to na bank Ci pomoże bo to jest taki forumowy dobry duszek; pytam się żeby uświadomić Ci że Twoja sytuacja jest zajebiście trudna a do tego jesteś bardzo wybredny ... w Polsce nie będziesz pracował bo nie a Niemców nie lubisz, robi się ciekawie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
Dawid Kulas
(Dzidek95)
Początkujący
Ja zadnej pracy sie nie boje każda prace moge przyjąć jeśli bede pracowal w polsce to w zadnym stopniu nie pomogę mamie a w niemczech nie chce bo mam zle wspomnienia kapujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Dzidek95 napisał:
Wynajme cos wraz z moimi 2 kumplami ktorzy tez jada
A to mnie ubawiles [nie ty pierwszy zreszta dzisiaj (kapelusz z glowy dla Karola)].
Juz widze, jak sie wszyscy rzucaja, zeby wynajac trzem bezrobotnym
Widac piatek, to jakis taki rozrywkowy dzien.

Mam 19 lat i mimo tak mlodego wieku duzo musialem przeżyć przez te pier panstwo Polskie i dlatego nawet nie mysle zeby tu mieszkac ani dnia dluzej po skończeniu nauki a chce wyjechac do Norwegii
Na ogol staram sie byc raczej pozytywna, ale jedno mnie nurtuje - co ciebie tak strasznego w tej Polsce spotkalo, ze w wieku 19 lat tak na to panstwo psioczysz. PS4 nie kupili, uczyc sie kazali?
Sorry kolego, dle troche bardziej doroslych niz ty (czytaj duzo starszych niz ty), to biadolenie wydaje sie troche smieszne.
Wiem, wiem, ze zarasz sie obruszysz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok